Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
US$€21.99

EXECUTIVE LEVEL   In English or in Dutch Language 4TH FEB ONLINE

Cosmic Wind Water Experience! Chinees Nieuwjaar Lezing – Executive Level – LogIn code

Jaar van de Metaal  & Aarde Os begint op 12 februari 2021 tot 31 januari 2022!

Voor verkoop Tickets/LogIn voor Lady Lynn’s Chinees Nieuw Jaar –  Cosmic Wind Water Lezing is vanaf 4 februari na 15.00 uur online!

(Belangrijke informatie: aangezien je een Executive Level LogIn hebt gekocht, kun je deze code gebruiken om vanaf 4 februari 2021 vanaf 15.00 uur in te loggen voor het eerste Executive Level, 3 dagen later kun je inloggen voor het Bachelor Level op 7 februari. Mocht dat jij besluit om het Bachelor en het Master Level aan te schaffen hoef je slechts € 10,00 per logIn extra te betalen als je het formulier invult met je Executive en/of Bachelor Level code De laatste Master Level LogIn begint op 9 februari 2021! ) De 3 dagen geldt vanaf 4 februari voor de Executive Level.

Zegt het voort aan families of vrienden als jij tevreden was met de resultaat of presentatie. Het hele jaar door kun je herhaaldelijk de LogIn kopen op alle drie Levels! En telkens blijven de LogIn code voor 3 / 6 of 9 dagen geldig vanaf moment van LogIn.

Tip: je kunt met een paar vrienden afspreken en de LogIn bij beurten kopen, zodat je allemaal de video’s keer op keer kunt bekijken. Het is erg leerzaam.

Cursus Inhoud