Blijf op de hoogte van de aankomende evenementen door naar de evenementen pagina te gaan!

31/07/2021 1:00 pm - 3:00 pm Online

Zaterdag 31 Juli van 13:00 tot 15:00 is een online live sessie via Google Meet. Hier zal Lady Lynn de 4e CWW Veiling met Mini Workshop over onder andere de 3G’s (Gezondheid, Geld, Geluk) & Liefdes geluk!

CWW Veiling met Mini Workshop over de 3G’s (Gezondheid, Geld, Geluk)
Zaterdag, 31. juli · 1:00 – 3:30pm
Klik hier om deel te nemen aan de veiling:
https://meet.google.com/wgr-jzxf-fed

Vervolgens zal er een veiling van collector’s items / exclusieve producten zijn! Ook krijgt u de mogelijkheid om hier vragen te stellen. Overige vragen kunt u mailen naar Lady Lynn via: cgdmailshop@gmail.com

Dit is voor jullie gratis om hier aan deel te nemen!

Hopelijk tot dan! 🥰😄

.

Lijst van producten die geveild gaat worden: zaterdag 26 september 2021

1. Paar Mandarin eenden € 48
2. Roze kristaal hart € 24
3. Dubbel Happiness sleutel hanger € 14
4. DZI quartz armband met 8 oog en rode jasper € 55
5. Dubbel geluk teken € 24
6. Tara sticker met boek 21 tara € 24
7. Kuan Kung met lange zwaard * van € 128 voor € 116
8. Meetlint € 18
9. Wu Lou met rode draad € 18

10. Crimson Fenix Constellation € 44
11. Green Dragon Constellation € 44
12. Zwarte Schildpad Constellation € 44
13. Onyx armband met ingot € 16
14. Gouden Ru yi met draken € 48
15. Oud jade hanger dubbel vissen € 18
16. Drie potige pad met munten € 22
17. Diverse Bescherm Muntjes vanaf € 9 – € 18
18. Kristalen bal met goud, blauw of roze blaadjes € 14
19. Kaart Talisman 3 stuks in een set € 36
20. Os met gunstig tekens van bescherming € 20

.
.

Uitleg en Voorwaarden:

  1. Elke bezoeker worden verzocht om een email adres en NAW aan te geven met mobiel nummer voor herkenning. Doe dit vooraf in het begin via de typ functie nadat je hebt ingelogd. Minimum aankoop bedrag is € 24,00 voor gratis verzending naar adres in Nederland! Neem een stuk papier en pen bij de hand om jouw eigen aankoop nummer op te schrijven met de prijs wat geboden is. Na de veiling worden de bestellingen verwerkt en krijgt je een sms, whatsapp of een mail met de factuur bedrag. Bij goedkeuring volgt de betaling(en). Na ontvangst van het bedrag worden de bestelling per post verzonden.
  1. Er wordt eerst een mini workshop gegeven over het onderwerp, “Hoe richt ik mijn huis/kantoor in?”
  2. Gekochte producten worden aangeboden met omschrijvingen of tips. Geveild producten mag niet meer geretourneerd worden, ruilen mag als gevraagde product nog voorradig is en gelijkwaardig of met bijbetaling.
  3. Als je vragen hebt, doe het direct aan Lady Lynn tijdens haar presentatie.
  4. Elk product wordt getoond met een veiling nummer en bieding bedrag of een vast bedrag. Wie het eerst roept koopt het. Zijn er meerdere geïnteresseerden voor één product dan wordt het met €3 per keer tot maximaal 3 keer (€ 9,00 boven het bedrag) uitgeroepen door de veiling meester. Dan krijgt je een nummer en het product wordt apart gelegd. Je betaalt niet meer dan in de webshop! Zijn er meer dan 1 producten dan wordt de eerste die roept verkocht voor de vraag prijs en anderen met 1 x €3 bovenop!
  5. Collectors items staan niet altijd in de webshop, daar zou ik aandacht op vestigen en SNEL reageren! Reden: Dit is om geïnteresseerden een steun te geven want soms is de wens wel aanwezig om iets te kopen via de webshop of showroom maar de prijs is net te hoog voor eigen budget. Wij kennen dit gevoel, vandaar dat Lady Lynn graag ten bate van een goed doel “The Children of the Future”- cosmicdragonclub.com dit 6 keer per jaar voorstel om producten aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen. Dit is voor ons een WIN-WIN situatie!
  6. Als deze sessie jou interesse wekt, kun je met de volgende sessie anderen erop attenderen. Of zelf iets uitzoeken uit CGD webshop en ons te kennen geven. Wie weet ligt die straks onder de veiling hamer? Geeft het door alstublieft. Het is altijd gezellig om zo alles onder de hamer te zetten en dan nog voor een goed doel en lekker bezig zijn. Lady Lynn brengt de producten tot je aandacht aan huis!
  7. Jij kan lid of sponsor worden van de “Children of the Future” Club. Ga naar website cosmicdragonclub.com
  8. Andere veiling data zijn te zien via onze website cosmicwindwater.nl agenda. Bijvoorbeeld; 4e Workshop over de 7e maand en offers of PUJA’s op 31 augustus, 5e workshop over “Bedrog en competities of jaloezies in Relaties, Sociaal of Zakelijk” op 26 september en 6e workshop over “Hoe bereid ik voor de periode van 9 2024-2044?” op 30 oktober 2021 plus voorlichting voor 2022. Met meer nieuws voor Chinees Nieuw Jaar lezing LIVE op de podium?

Graag tot ziens! Dank je wel.

Ticket Type Price Cart
CGD Veiling Collectors items / Exclusive Sale 0,00

Toevoegen aan winkelwagen