Blijf op de hoogte van de aankomende evenementen door naar de evenementen pagina te gaan!

04/02/2023 11:00 am - 3:00 pm

Jaar van de Water Konijn begint op 4 februari 2023 en eindigt op 9 februari 2024!

VOOR WIE DE LEZINGEN HEBBEN GEMIST IS NU OOK VIA GOOGLE-MEET E-LEZING OP 28 JAN EN 4 FEB.

Chinees Nieuwjaar E-Lezing op zaterdag 4 februari 2023 – Aanvang tijd is 11.00 uur  via een link van googlemeet.

SPREKER : MASTER LADY LYNN GERKENS-LIM

Lady Lynn spreekt over de gevolgen van de laatste maanden van de Periode 8 en hoe kunnen we voorbereiden voor de nieuwe Periode 9! Wat is de invloed van de Cosmic numerologie voor 2023 en zijn gunsten of gevolgen?

Wat brengt het jaar van de Water Konijn ons? Wat zijn de vooruitzichten van  de12 horoscoop teken en de 8 Kua en Cosmic numerologie. Uitleg over de KUA 4van het jaar, wat heeft de Flying Stars te maken met ons ? De 4 zuilen van het jaar of de Paht Chee charts. Wat zijn de jaarlijks kwellingen en waar zijn ze te vinden? Welk bedrijfsleven zou het goed weten te maken in 2023? Wat zijn de vermiste elementen en wat kunnen wij daar aan doen? De jaarlijkse kwelling en wat moet gedaan worden om in balans te komen met de veranderingen.

Tips over waar de voorwerpen verplaatst moeten worden en of nieuwe kopen of hergebruiken van de “cures”

Welkomst woord met inleiding over  hoe Chinees nieuw jaar wordt gevierd en de komende periode verandering van Periode 8 naar Periode 9

Lunch pauze : 13.00 t/m 13.30 –  Op eigen gelegenheid

Er is ook gelegenheid om nieuwe producten te kopen voor 2023 en veilingproducten van zeldzame “collectors items”

Dit goede doelen veiling komt ten bate van stichting  “Children of the Future Foundation”

 

Cosmic Wind Water Veiling t.b.v. Children of the Future.

Thema :
Uitleg en Voorwaarden:

 

  1. Elke bezoeker worden verzocht om een email adres en NAW aan te geven met mobiel nummer voor herkenning. Doe dit vooraf in het begin via de typ functie nadat je hebt ingelogd. Minimum aankoop bedrag is € 30,00 voor gratis verzending naar adres in Nederland!
  2. Neem een stuk papier en pen bij de hand om jouw eigen aankoop veiling product nummer op te schrijven met de prijs wat geboden is. Na de veiling worden de bestellingen verwerkt en krijgt je een sms, whatsapp of een mail met de factuurbedrag. Bij goedkeuring volgt de betaling(en). Na ontvangst van het bedrag worden de bestelling per post verzonden.
  3. Gekochte producten worden aangeboden met omschrijvingen of tips. Geveild producten mag niet meer geretourneerd worden, ruilen mag als gevraagde product nog voorradig is en gelijkwaardig of met bijbetaling.
    Als je vragen hebt, doe het direct aan Lady Lynn tijdens haar presentatie.
  4. Elk product wordt getoond met een veiling nummer en bieding bedrag of een vast bedrag. Wie het eerst roept, koopt het. Zijn er meerdere geïnteresseerden voor één product dan kun je mensen overbieden, de winnaar wordt uitgeroepen door de veiling meester. Dan krijgt je een nummer en het product wordt apart gelegd. Je betaalt niet meer dan in de webshop! Zijn er meer dan 1 producten dan wordt de eerste die roept verkocht voor de vraag prijs!
  5. Collectors items staan niet altijd in de webshop, daar zou ik aandacht op vestigen en SNEL reageren! Reden: Dit is om geïnteresseerden een steun te geven want soms is de wens wel aanwezig om iets te kopen via de webshop of showroom, maar de prijs is net te hoog voor eigen budget. Wij kennen dit gevoel, daarom dat Lady Lynn graag ten bate van een goed doel “The Children of the Future”- cosmicdragonclub.com dit 6 keer per jaar voorstel om producten aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen. Dit is voor ons een WIN-WIN situatie!
  6. Als deze sessie jouw interesse wekt, kun je met de volgende sessie anderen erop attenderen. Of zelf iets uitzoeken uit CGD webshop en ons te kennen geven. Wie weet ligt die straks onder de veiling hamer? Geeft het door alstublieft. Het is altijd gezellig om zo alles onder de hamer te zetten en dan nog voor een goed doel en lekker bezig zijn. Lady Lynn brengt de producten tot je aandacht aan huis!
  7. Jij kan lid of sponsor worden van de “Children of the Future” Club. Ga naar website cosmicdragonclub.com
  8. Andere veiling data zijn te zien via onze Agenda op de website. Bijvoorbeeld; 4e Workshop over de 7e maand en offers of PUJA’s op 31 augustus, 5e workshop over “Bedrog en competities of jaloezies in Relaties, Sociaal of Zakelijk” op 26 september en 6e workshop over “Hoe bereid ik voor de periode van 9 2024-2044?” op 30 oktober 2021 plus voorlichting voor 2022. Met meer nieuws voor Chinees Nieuw Jaar lezing LIVE op de podium?

<!--EndFrag