Blijf op de hoogte van de aankomende evenementen door naar de evenementen pagina te gaan!

20/03/2022 1:00 pm - 3:00 pm

Het onderwerp van deze workshop is: LIEFDE, TROUWEN, KINDEREN EN HARMONIE IN THUIS OF OP KANTOOR!

In het Verre Oosten kennen we CHINEES NIEUW JAAR, het meeste en grootst gevierd onder de bevolking, van alle geloof overtuigingen en culturen…. HET duurt 15 dagen, een festiviteit die gedeeld wordt door alle groeperingen….Volksverhalen worden aan de kinderen verteld om hen goed voor te bereiden op het astrologisch jaar van de Water Tijger, van 1 februari 2022 tot 21 januari 2023! De Chinees Nieuw jaar is berekend volgens de Lunar of Maan kalendar

Verhalen over buitenaardse energieën die los komen en de aarde bezoeken?

We maken LEKKERE MAALTIJDEN, koken, bakken en kopen fruit of iets lekkers? Of soms maken wij offers in de vorm van geurende wierook, kaarsjes, liefdes berichtjes op papier, geurende bloemen…. en wat zoets… of geven elkaar cadeaus in de vorm van een rode envelop waarom?

Lady Lynn wilt graag 6 dagen GRATIS mini workshops inplannen met verschillende thema’s en kleine veilingen houden ten bate van de Children of the Future Foundation.

In het jaar van de Water Tijger met LO SHU JAAR GELUKS nummer 5 en COSMIC 6! BIJZONDERE HOTU COMBINATIE, maar wat betekent dit? Login, kijk en luister…via www.cosmicwindwater.nl of www.cosmicgreendragon.nl en uw inlog code aanvragen of voor de pujas workshop op vrijdag 12 augustus of 9 september kopen.

Gratis workshops met veilingen voor de goede doelen zijn gepland op zaterdag/zondag

Begint 13.00 tot 15.00 uur via “Google Meet” online

zondag  20 maart  –  zaterdag 30 april

zondag  12 juni      –  zondag 28 augustus      

zondag  31 juli       –  zaterdag 22 oktober 2022