Blijf op de hoogte van de aankomende evenementen door naar de evenementen pagina te gaan!

22/10/2022 1:00 pm - 3:15 pm

Link voor videogesprek: https://meet.google.com/qme-acqs-quf

Hallo allemaal,
Het is weer bijna zo ver. Zaterdag a.s. 22 oktober 2022 is er een gratis workshop ten bate van Stichting Children of the Future.
Tijd: 13.00 tot 15.15 uur. Toegang is GRATIS.
Waar gaat Lady Lynn over spreken?
• Hoe vallen de “sterren” over het laatste kwartaal van 2022?
• Welk astrologisch tekens en elementen heersen over 2023?
• Hoe zien de vooruitzicht van 2023 eruit voor de eerste kwartaal?
• Moeten wij nieuwe producten kopen of kunnen wij onze “cures” hergebruiken en waar moeten ze hangen of geplaatst worden?
• Zijn er nieuwe producten als voorverkoop aangeboden?
Er worden verrassende collectors voorwerpen aangeboden tijdens de veiling.
Regels zijn te lezen op onze websites.

U kunt deze bijwonen via Google Meet:
Workshop + Veiling
Zaterdag, 22 oktober · 13:00 – 15:15
Deelname-informatie voor Google Meet
Link voor videogesprek: https://meet.google.com/qme-acqs-quf

 

Cosmic Wind Water Veiling t.b.v. Children of the Future.

Thema :
Uitleg en Voorwaarden:

 

  1. Elke bezoeker worden verzocht om een email adres en NAW aan te geven met mobiel nummer voor herkenning. Doe dit vooraf in het begin via de typ functie nadat je hebt ingelogd. Minimum aankoop bedrag is € 30,00 voor gratis verzending naar adres in Nederland!
  2. Neem een stuk papier en pen bij de hand om jouw eigen aankoop veiling product nummer op te schrijven met de prijs wat geboden is. Na de veiling worden de bestellingen verwerkt en krijgt je een sms, whatsapp of een mail met de factuurbedrag. Bij goedkeuring volgt de betaling(en). Na ontvangst van het bedrag worden de bestelling per post verzonden.
  3. Gekochte producten worden aangeboden met omschrijvingen of tips. Geveild producten mag niet meer geretourneerd worden, ruilen mag als gevraagde product nog voorradig is en gelijkwaardig of met bijbetaling.
    Als je vragen hebt, doe het direct aan Lady Lynn tijdens haar presentatie.
  4. Elk product wordt getoond met een veiling nummer en bieding bedrag of een vast bedrag. Wie het eerst roept, koopt het. Zijn er meerdere geïnteresseerden voor één product dan kun je mensen overbieden, de winnaar wordt uitgeroepen door de veiling meester. Dan krijgt je een nummer en het product wordt apart gelegd. Je betaalt niet meer dan in de webshop! Zijn er meer dan 1 producten dan wordt de eerste die roept verkocht voor de vraag prijs!
  5. Collectors items staan niet altijd in de webshop, daar zou ik aandacht op vestigen en SNEL reageren! Reden: Dit is om geïnteresseerden een steun te geven want soms is de wens wel aanwezig om iets te kopen via de webshop of showroom, maar de prijs is net te hoog voor eigen budget. Wij kennen dit gevoel, daarom dat Lady Lynn graag ten bate van een goed doel “The Children of the Future”- cosmicdragonclub.com dit 6 keer per jaar voorstel om producten aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen. Dit is voor ons een WIN-WIN situatie!
  6. Als deze sessie jouw interesse wekt, kun je met de volgende sessie anderen erop attenderen. Of zelf iets uitzoeken uit CGD webshop en ons te kennen geven. Wie weet ligt die straks onder de veiling hamer? Geeft het door alstublieft. Het is altijd gezellig om zo alles onder de hamer te zetten en dan nog voor een goed doel en lekker bezig zijn. Lady Lynn brengt de producten tot je aandacht aan huis!
  7. Jij kan lid of sponsor worden van de “Children of the Future” Club. Ga naar website cosmicdragonclub.com
  8. Andere veiling data zijn te zien via onze Agenda op de website. Bijvoorbeeld; 4e Workshop over de 7e maand en offers of PUJA’s op 31 augustus, 5e workshop over “Bedrog en competities of jaloezies in Relaties, Sociaal of Zakelijk” op 26 september en 6e workshop over “Hoe bereid ik voor de periode van 9 2024-2044?” op 30 oktober 2021 plus voorlichting voor 2022. Met meer nieuws voor Chinees Nieuw Jaar lezing LIVE op de podium?

<!--EndFrag