Blijf op de hoogte van de aankomende evenementen door naar de evenementen pagina te gaan!

28/08/2022 1:00 pm - 3:00 pm

In het Verre Oosten kennen we CHINEES NIEUW JAAR, het meeste en grootst gevierd onder de bevolking, van alle geloof overtuigingen en culturen…. HET duurt 15 dagen, een festiviteit die gedeeld wordt door alle groeperingen….Volksverhalen worden aan de kinderen verteld om hen goed voor te bereiden op het astrologisch jaar van de Water Tijger, van 1 februari 2022 tot 21 januari 2023! De Chinees Nieuw jaar is berekend volgens de Lunar of Maan kalendar

Verhalen over buitenaardse energieën die los komen en de aarde bezoeken?

We maken LEKKERE MAALTIJDEN, koken, bakken en kopen fruit of iets lekkers? Of soms maken wij offers in de vorm van geurende wierook, kaarsjes, liefdes berichtjes op papier, geurende bloemen…. en wat zoets… of geven elkaar cadeaus in de vorm van een rode envelop waarom?

Lady Lynn wilt graag 6 dagen GRATIS mini workshops inplannen met verschillende thema’s en kleine veilingen houden ten bate van de Children of the Future Foundation.

In het jaar van de Water Tijger met LO SHU JAAR GELUKS nummer 5 en COSMIC 6! BIJZONDERE HOTU COMBINATIE, maar wat betekent dit? Login, kijk en luister…via www.cosmicwindwater.nl of www.cosmicgreendragon.nl en uw inlog code aanvragen of voor de pujas workshop op vrijdag 12 augustus of 9 september kopen.

Gratis workshops met veilingen voor de goede doelen zijn gepland op zaterdag/zondag

Begint 13.00 tot 15.00 uur via “Google Meet” online

zondag  12 juni      –  zondag 28 augustus      

zondag  31 juli       –  zaterdag 22 oktober 2022

Cosmic Wind Water Veiling t.b.v. Children of the Future.

Thema :
Uitleg en Voorwaarden:

 

  1. Elke bezoeker worden verzocht om een email adres en NAW aan te geven met mobiel nummer voor herkenning. Doe dit vooraf in het begin via de typ functie nadat je hebt ingelogd. Minimum aankoop bedrag is € 30,00 voor gratis verzending naar adres in Nederland!
  2. Neem een stuk papier en pen bij de hand om jouw eigen aankoop veiling product nummer op te schrijven met de prijs wat geboden is. Na de veiling worden de bestellingen verwerkt en krijgt je een sms, whatsapp of een mail met de factuurbedrag. Bij goedkeuring volgt de betaling(en). Na ontvangst van het bedrag worden de bestelling per post verzonden.
  3. Gekochte producten worden aangeboden met omschrijvingen of tips. Geveild producten mag niet meer geretourneerd worden, ruilen mag als gevraagde product nog voorradig is en gelijkwaardig of met bijbetaling.
    Als je vragen hebt, doe het direct aan Lady Lynn tijdens haar presentatie.
  4. Elk product wordt getoond met een veiling nummer en bieding bedrag of een vast bedrag. Wie het eerst roept, koopt het. Zijn er meerdere geïnteresseerden voor één product dan kun je mensen overbieden, de winnaar wordt uitgeroepen door de veiling meester. Dan krijgt je een nummer en het product wordt apart gelegd. Je betaalt niet meer dan in de webshop! Zijn er meer dan 1 producten dan wordt de eerste die roept verkocht voor de vraag prijs!
  5. Collectors items staan niet altijd in de webshop, daar zou ik aandacht op vestigen en SNEL reageren! Reden: Dit is om geïnteresseerden een steun te geven want soms is de wens wel aanwezig om iets te kopen via de webshop of showroom, maar de prijs is net te hoog voor eigen budget. Wij kennen dit gevoel, daarom dat Lady Lynn graag ten bate van een goed doel “The Children of the Future”- cosmicdragonclub.com dit 6 keer per jaar voorstel om producten aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen. Dit is voor ons een WIN-WIN situatie!
  6. Als deze sessie jouw interesse wekt, kun je met de volgende sessie anderen erop attenderen. Of zelf iets uitzoeken uit CGD webshop en ons te kennen geven. Wie weet ligt die straks onder de veiling hamer? Geeft het door alstublieft. Het is altijd gezellig om zo alles onder de hamer te zetten en dan nog voor een goed doel en lekker bezig zijn. Lady Lynn brengt de producten tot je aandacht aan huis!
  7. Jij kan lid of sponsor worden van de “Children of the Future” Club. Ga naar website cosmicdragonclub.com
  8. Andere veiling data zijn te zien via onze Agenda op de website. Bijvoorbeeld; 4e Workshop over de 7e maand en offers of PUJA’s op 31 augustus, 5e workshop over “Bedrog en competities of jaloezies in Relaties, Sociaal of Zakelijk” op 26 september en 6e workshop over “Hoe bereid ik voor de periode van 9 2024-2044?” op 30 oktober 2021 plus voorlichting voor 2022. Met meer nieuws voor Chinees Nieuw Jaar lezing LIVE op de podium?

<!--EndFrag