Blijf op de hoogte van de aankomende evenementen door naar de evenementen pagina te gaan!

12/08/2022 11:00 am - 3:00 pm ter locatie in Bussum

Vanwege familieomstandigheden is Lady Lynn naar Singapore gereist en kan deze workshop niet meer plaatsvinden met haar excuses!

Wat is een Puja?

Uitingen van eer, aanbidding en toegewijde aandacht
Een ritueel voor het hosten, eren of van toegewijde aanbidding, of een om een gebeurtenis te vieren met offers, eten, drinken, bloemen of wierook/kaarsjes
Offer van iets eetbaars of het meest belangrijke is het gebed!
Verbranding van voedsel om als offer te dienen
Delen van voedsel of bloemen om de geesten te verblijden
Voordracht of opera om de zielen af te leiden van kwade doeningen
Wens uiten aan de goede geest voor welzijn en geld?

Hongerige geest is een concept in het Chinese boeddhisme, Chinese traditionele religie, Vietnamees boeddhisme, Vietnamese traditionele religie, Japans boeddhisme en Tibetaans boeddhisme, dat wezens vertegenwoordigt die op een dierlijke manier worden gedreven door intense emotionele behoeften. De termen letterlijk “hongerige geest”, zijn de Chinese en Vietnamese vertaling van de term preta in het boeddhisme. “Hongerige geesten” spelen een rol in het Chinese boeddhisme, het Vietnamese boeddhisme en het taoïsme, maar ook in de Chinese volksreligie en Vietnamese volksreligie. De term moet niet worden verward met de generieke term voor “geest” of verdoemenis, (dat wil zeggen de resterende geest van een overleden voorouder). Het begrip is dat alle mensen zo’n gewone geest worden als ze sterven, en dan langzaam zouden verzwakken en uiteindelijk een tweede keer zouden sterven. Hongerige geesten zijn daarentegen een veel uitzonderlijker geval en zouden alleen voorkomen in zeer ongelukkige omstandigheden, bijvoorbeeld als een hele familie zou worden vermoord of wanneer een familie hun voorouders niet langer vereerde. Met de opkomst van het boeddhisme, werd het idee populair dat zielen in de ruimte zouden leven tot reïncarnatie. In de taoïstische traditie gelooft men dat hongerige geesten kunnen ontstaan uit mensen wiens dood gewelddadig of ongelukkig is geweest.

Zowel het boeddhisme als het taoïsme delen het idee dat hongerige geesten kunnen voortkomen uit verwaarlozing of desertie van voorouders. Volgens de Hua-yen Sutra zullen slechte daden ervoor zorgen dat een ziel herboren wordt in een van de zes verschillende rijken. De hoogste graad van slechte daad zal ervoor zorgen dat een ziel herboren wordt als een bewoner van de hel, een lagere graad van kwaad zal ervoor zorgen dat een ziel herboren wordt als een dier, en de laagste graad zal ervoor zorgen dat een ziel herboren wordt als een hongerige geest . Volgens de traditie zijn slechte daden die leiden tot het worden van een hongerige geest doden, stelen en seksueel wangedrag. Verlangen, hebzucht, woede en onwetendheid zijn allemaal factoren die ervoor zorgen dat een ziel herboren wordt als een hongerige geest, omdat het motieven zijn voor mensen om slechte daden te verrichten.

Vanwege familieomstandigheden is Lady Lynn naar Singapore gereist en kan deze workshop niet meer plaatsvinden met haar excuses!

Cosmic Wind Water Veiling t.b.v. Children of the Future.

Thema :
Uitleg en Voorwaarden:

 

  1. Elke bezoeker worden verzocht om een email adres en NAW aan te geven met mobiel nummer voor herkenning. Doe dit vooraf in het begin via de typ functie nadat je hebt ingelogd. Minimum aankoop bedrag is € 30,00 voor gratis verzending naar adres in Nederland!
  2. Neem een stuk papier en pen bij de hand om jouw eigen aankoop veiling product nummer op te schrijven met de prijs wat geboden is. Na de veiling worden de bestellingen verwerkt en krijgt je een sms, whatsapp of een mail met de factuurbedrag. Bij goedkeuring volgt de betaling(en). Na ontvangst van het bedrag worden de bestelling per post verzonden.
  3. Gekochte producten worden aangeboden met omschrijvingen of tips. Geveild producten mag niet meer geretourneerd worden, ruilen mag als gevraagde product nog voorradig is en gelijkwaardig of met bijbetaling.
    Als je vragen hebt, doe het direct aan Lady Lynn tijdens haar presentatie.
  4. Elk product wordt getoond met een veiling nummer en bieding bedrag of een vast bedrag. Wie het eerst roept, koopt het. Zijn er meerdere geïnteresseerden voor één product dan kun je mensen overbieden, de winnaar wordt uitgeroepen door de veiling meester. Dan krijgt je een nummer en het product wordt apart gelegd. Je betaalt niet meer dan in de webshop! Zijn er meer dan 1 producten dan wordt de eerste die roept verkocht voor de vraag prijs!
  5. Collectors items staan niet altijd in de webshop, daar zou ik aandacht op vestigen en SNEL reageren! Reden: Dit is om geïnteresseerden een steun te geven want soms is de wens wel aanwezig om iets te kopen via de webshop of showroom, maar de prijs is net te hoog voor eigen budget. Wij kennen dit gevoel, daarom dat Lady Lynn graag ten bate van een goed doel “The Children of the Future”- cosmicdragonclub.com dit 6 keer per jaar voorstel om producten aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen. Dit is voor ons een WIN-WIN situatie!
  6. Als deze sessie jouw interesse wekt, kun je met de volgende sessie anderen erop attenderen. Of zelf iets uitzoeken uit CGD webshop en ons te kennen geven. Wie weet ligt die straks onder de veiling hamer? Geeft het door alstublieft. Het is altijd gezellig om zo alles onder de hamer te zetten en dan nog voor een goed doel en lekker bezig zijn. Lady Lynn brengt de producten tot je aandacht aan huis!
  7. Jij kan lid of sponsor worden van de “Children of the Future” Club. Ga naar website cosmicdragonclub.com
  8. Andere veiling data zijn te zien via onze Agenda op de website. Bijvoorbeeld; 4e Workshop over de 7e maand en offers of PUJA’s op 31 augustus, 5e workshop over “Bedrog en competities of jaloezies in Relaties, Sociaal of Zakelijk” op 26 september en 6e workshop over “Hoe bereid ik voor de periode van 9 2024-2044?” op 30 oktober 2021 plus voorlichting voor 2022. Met meer nieuws voor Chinees Nieuw Jaar lezing LIVE op de podium?

<!--EndFrag

Ticket Type Price Cart
Workshop Hungry Ghost Puja – 12 Augustus (inclusief lunch) 28,60

Lees meer