Blijf op de hoogte van de aankomende evenementen door naar de evenementen pagina te gaan!

09/09/2022 11:00 am - 3:00 pm ter locatie in Bussum

Zoekt u liefde dan is de Mid Autmn Feest of de PEACH BLOSSOM rituel een uitkomst.
Valentijnsdag is gekomen en gegaan, en daarmee hebben we veel berichten op sociale media gezien van gelukkige koppels en hun foto’s van weelderige diners en een hernieuwing van hun liefdesband. Voor de single kan deze dag een ongelukkige herinnering zijn aan de liefde die er niet is. Een van de veel voorkomende vragen die mij zijn gesteld tijdens mijn Paht Chee-lezingen, ging over dit onderwerp van liefde. We hebben mensen die al vele jaren een relatie hebben met hun vriend en toch ongehuwd blijven, en dan hebben we mensen die getrouwd zijn, maar met een ontrouwe partner, of die een ongelukkig huwelijk hebben. Natuurlijk hebben we ook mensen die alle gewenste kwalificaties lijken te hebben en toch ongehuwd en ongehuwd zijn. Onlangs, tijdens het Chinese Nieuwjaar, vroegen een paar zeer bekwame dames me naar hun huwelijksvooruitzichten, en voor velen van hen zou het echt geen probleem moeten zijn, omdat het kan worden opgelost door hun Peach Blossom-ster te activeren volgens hun astrologische geboortedier teken, dan door dieper te gaan en hun innerlijke Peach Blossom Earthly Branch dierenteken te activeren dat hun algemene Peach Blossom versterkt … en ook door de Feng Shui van hun huis te corrigeren. Dus voor degenen die alleenstaand zijn en willen trouwen, raad ik je aan om je Peach Blossom-dier of -dieren te activeren door een hanger van die dieren te dragen. Het beeldje of hangertje moet van een compleet dier zijn (niet alleen het hoofd of een 2-dimensionaal snijwerk) dat gemaakt kan zijn van steen of metaal.

Cosmic Wind Water Veiling t.b.v. Children of the Future.

Thema :
Uitleg en Voorwaarden:

 

  1. Elke bezoeker worden verzocht om een email adres en NAW aan te geven met mobiel nummer voor herkenning. Doe dit vooraf in het begin via de typ functie nadat je hebt ingelogd. Minimum aankoop bedrag is € 30,00 voor gratis verzending naar adres in Nederland!
  2. Neem een stuk papier en pen bij de hand om jouw eigen aankoop veiling product nummer op te schrijven met de prijs wat geboden is. Na de veiling worden de bestellingen verwerkt en krijgt je een sms, whatsapp of een mail met de factuurbedrag. Bij goedkeuring volgt de betaling(en). Na ontvangst van het bedrag worden de bestelling per post verzonden.
  3. Gekochte producten worden aangeboden met omschrijvingen of tips. Geveild producten mag niet meer geretourneerd worden, ruilen mag als gevraagde product nog voorradig is en gelijkwaardig of met bijbetaling.
    Als je vragen hebt, doe het direct aan Lady Lynn tijdens haar presentatie.
  4. Elk product wordt getoond met een veiling nummer en bieding bedrag of een vast bedrag. Wie het eerst roept, koopt het. Zijn er meerdere geïnteresseerden voor één product dan kun je mensen overbieden, de winnaar wordt uitgeroepen door de veiling meester. Dan krijgt je een nummer en het product wordt apart gelegd. Je betaalt niet meer dan in de webshop! Zijn er meer dan 1 producten dan wordt de eerste die roept verkocht voor de vraag prijs!
  5. Collectors items staan niet altijd in de webshop, daar zou ik aandacht op vestigen en SNEL reageren! Reden: Dit is om geïnteresseerden een steun te geven want soms is de wens wel aanwezig om iets te kopen via de webshop of showroom, maar de prijs is net te hoog voor eigen budget. Wij kennen dit gevoel, daarom dat Lady Lynn graag ten bate van een goed doel “The Children of the Future”- cosmicdragonclub.com dit 6 keer per jaar voorstel om producten aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen. Dit is voor ons een WIN-WIN situatie!
  6. Als deze sessie jouw interesse wekt, kun je met de volgende sessie anderen erop attenderen. Of zelf iets uitzoeken uit CGD webshop en ons te kennen geven. Wie weet ligt die straks onder de veiling hamer? Geeft het door alstublieft. Het is altijd gezellig om zo alles onder de hamer te zetten en dan nog voor een goed doel en lekker bezig zijn. Lady Lynn brengt de producten tot je aandacht aan huis!
  7. Jij kan lid of sponsor worden van de “Children of the Future” Club. Ga naar website cosmicdragonclub.com
  8. Andere veiling data zijn te zien via onze Agenda op de website. Bijvoorbeeld; 4e Workshop over de 7e maand en offers of PUJA’s op 31 augustus, 5e workshop over “Bedrog en competities of jaloezies in Relaties, Sociaal of Zakelijk” op 26 september en 6e workshop over “Hoe bereid ik voor de periode van 9 2024-2044?” op 30 oktober 2021 plus voorlichting voor 2022. Met meer nieuws voor Chinees Nieuw Jaar lezing LIVE op de podium?

<!--EndFrag

Ticket Type Price Cart
Workshop Mid Autumn Feest – 9 September (inclusief lunch) 28,60

Toevoegen aan winkelwagen